вторник, 5 января 2016 г.

В мене є картка MRG, хочу зробити шенгенську візу.

І так почну із того, що у Вас вже є картка малого прикордоного руху MRG. Раніше Ви ніколи не робили шенгенської візи, робочі не мають значення.

Перщу шенгенську візу Ви отримаєте одноразову. Особисто мені дали на місяць. Точніше, протягом місяця маєте раз перетнути кордон і зробити закупки на суму не менше 100 злотих. Взяти у тому магазині, де закуплялися, іменний чек чи фактуру. Саме вона необхідна, щоби Вам в подальшому відкрили візу на більший термін, на рік і так далі. Вони мають впевнетися, що Вам вона необхідна для бізнесу, а не контрабанда.

Одноразова шенгенська віза на Польщу.

Отримавши річну шенгенку, Ви и надалі забов'язані час від часу збирати мануфактуру на протязі року. Можна одну в тиждеть, або дві на три тижні, за умови перетину не більше 2 разів в тиждень. Звичайно можете і частіше їздити, це вже Ваші особисті інтереси, тільки радий за Вас. Це виходить, приблизно 30% ваших вїздів мають мати іменний чек. Так мені повідомили менеджери у центрі подачі документів на візи. Чим він на більшу суму тим краще.

Ви можете користуватися, як карткою MRG так і візою. Тільки вїхавши в Польщу по візі, повернутися назад зможете тільки по візі, те саме стосується і MRG.

Тепер, що до ціни на вироблення шенген на Польщу.


Перша одноразова. Друга таким же чином розраховується.

  • Візовий збір - 470 грн.
  • Оплата у візовому центрі - 35 євро і 20 гривень.
  • Плюс страховка, бронювання готелю, черги в інтернеті, заповнення анкети і тому подібне. Залежить від того з ким Ви працюєте, точніше хто взявся за вашу справу відносно Viza Schengen. Стандартно беруть 100 доларів. Але все коливається. І враховуючи, що Вам прийдеться двічі проходити одну, й ту саму процедуру, то може вийте і трохи дорожче.


Не подобається мені той Кредобанк зовсім.

А ось саме головне, що мені не сподобалося, черги в Кредобанку. Ужас. Одна каса, іноді дві, банк великий працівників також не бракує, а черги капец. Одну людину, щоб відкрити рахунок, обслуговують більше 30 хвилин. А два менеджери на весь візовий цент, ну дуже багато, де в день центр обслуговує тисячі людей. Я, щоб отримати виписку, яка робиться 2 хвилини, простояв близько 40 хвилин. А документи подавав у візовому центрі, що знаходиться в приміщені ТЦ "Форум Львів" за 20 хвилин.

За відкриття картки беруть 20 гривень. В інших банках безкоштовно, вони мають приваблювати клієнта, а не відганяти.
Навіть виписку безплатно не можуть зробити, зняли 20 грн. з карти.

Можливо власники банку побачать цей пост и зроблять висновки, інакше боротися із цим не виходить. Тільки привселюдно опозорити.

Скільки часу робилася віза?

Перша - 8 днів
Річна - 13 днів
Видали на 11 місяців.

Що тут ще добавити, питайте, якщо щось інтересує. Приємних закордонних Вам подорожей!

Комментариев нет:

Отправить комментарий